HOEVE Hub Notermans

BED & BREAKFAST - CATERING - KOOKSTUDIO

BED & BREAKFAST

Hoeve Hub Notermans is een gastvrije verblijfplaats voor mensen die een paar dagen van hun vakantie in Limburg willen doorbrengen. De karakteristieke hoeve is gelegen in het centrum van Guttecoven, een dorpje op korte afstand van Sittard.

Toeristische mogelijkheden
Door de ligging van de hoeve is de plek bij uitstek geschikt als startpunt voor mensen die de Euregio willen ontdekken. Bijvoorbeeld op de fiets, via de vele fietsroutes door Nederlands en Belgisch Limburg, maar ook te voet: al wandelend kunnen gasten de fraaie kerkdorpen van de voormalige gemeente Limbricht ontdekken, of de binnenstad van Sittard met de Toon Hermanswandeling. Overige bezienswaardigheden in de directe omgeving zijn bijvoorbeeld museum Het Domein in Sittard en het Kasteelpark in Born. Steden als Maastricht, Valkenburg, Hasselt, Aken en Luik alsook de outletcenters van Roermond en Maasmechelen zijn bovendien goed bereikbaar.

De kamers
De vijf gezellige 2-persoonskamers zijn ruim en voorzien van douche, wc en vaste wastafel. De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben elk hun eigen uitstraling. Het bijplaatsen van een babybedje is altijd mogelijk. De accommodatie is rookvrij en huisdieren kunnen helaas niet toegelaten worden. Beneden is de eetkamer, waar u 's ochtends van een uitgebreid ontbijt met eitjes van eigen scharrelkippen kunt genieten. Bij mooi weer kunt u ‘s ochtends ook op een gezellig terrasje in de tuin ontbijten. Op verzoek kan voor een lunchpakket gezorgd worden.

Het B&B-gedeelte is via een aparte ingang van de hoeve bereikbaar. Bij aankomst krijgt u een kop koffie of thee met een stuk lekkere Limburgse vlaai. Rond de hoeve is plaats voor uw auto en u kunt er eventueel uw fietsen stallen. Er zijn enkele fietsen beschikbaar voor gasten; graag bij reservering vermelden of u hiervan gebruik wenst te maken.

Aankomst- en vertrektijden kunnen in overleg afgesproken worden. Gasten die met het openbaar vervoer komen, kunnen op station Sittard afgehaald en zo nodig terug gebracht worden.

Tarieven
Tweepersoonskamer inclusief ontbijt: € 74,00 per nacht
Bij bezetting door één persoon: € 59,50 per nacht
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.

Betalingswijze
Contante betaling bij aankomst.

Arrangementen
Enthousiaste kookvrienden, families of collega’s kunnen tevens een arrangement in combinatie met een kookworkshop boeken. Zo bent u overdag lekker cultureel bezig en geniet u 's avonds gezellig van een zelfgemaakte maaltijd met een lekker glaasje wijn voordat u gaat slapen.Hulpbronnen

Geef leerlingen en ouders makkelijk toegang tot handige hulpbronnen voor je lesgroep.

Sites voor leerlingen

Sites voor ouders

Formulieren voor school